2011-03-25 15:22:57• hírek • Szatmar.ro

Ünnepeltek a rendőrök

Országos rendezvényre került sor pénteken, hiszen a Román Rendőrség Napját ünnepelték hazánkban a belügyi dolgozók.

A lakosság a megyeszékhely Közigazgatási Palotája előtt tekinthette meg a rendőrök felszereléseit, fényképeket készíthettek róluk, rálátást nyerhettek arra, milyen eszközzel derítik fel a különböző bűnügyi eseteket. A legkisebbek a rendőrségi autón elhelyezett szirénák gombjainak nyomogatását élvezték a legjobban, egyesek a hangosbemondóba is bele-belekiabáltak.

A középiskolások inkább a helyszínelők csomagja iránt mutattak érdeklődést, ujjlenyomatokat készítettek, megvizsgálták a különböző tartozékokat.
Eközben a Szakszervezetek Művelődési Házában ünnepi műsort és díjátadást tartottak. Kitüntették a munkájukat legjobban végzőket, majd könnyűzenei koncertet és stand up comedyt hallgathattak a megjelentek.

A Közigazgatási Palota előtti részen terrorelhárítási bemutatóra került sor. Füstbombák, fegyverropogások közepette nézhették végig az egybegyűltek amint a belügyesek lefegyvereznek egy autóbusznyi terroristát. Természetesen az utóbbi esemény egy bemutató része volt és senki sem sérült meg ennek véghezvitelében.


Átadták a díjakat a legjobban teljesítőknek
Átadták a díjakat a legjobban teljesítőknek



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: